Referenser

Så här tycker några om att träna med oss

"Måndagar är bästa dagen i veckan eftersom det är då vi har lunchträning med firefitness.
Träningen skapar inte bara svett och flås utan skapar även gruppsammanhållning både före, under och efter träningspasset.
Rekommenderar starkt Firefitness!"

Jonas Helander, Riksgälden

JONAS HELANDER, RIKSGÄLDEN
"Jag blev mer eller mindre tvingad med av mina kollegor till ett träningspass med Firefitness då jag normalt bara löptränar. Jag vart fast redan efter första passet. Varierande träning med perfekt blandning av roliga styrkeövningar och löpning. Aldrig kunde jag tro att träna styrka kan vara kul."

Miriam Centerwall,

MIRIAM CENTERWALL, SOCIONOM
"
Jag sökte en PT som kunde stötta mig i att våga utmana mig själv och att lyckas med det jag inte klarat av att övervinna på egen hand. Johan har exakt det jag önskar mig i en PT.  På endast ett tillfälle hade han fått mig att klara/våga hoppa högt och klara av ramper.  Han hjälpte mig få bort "spärren" som suttit där så länge jag kan minnas. Han gav mig både tips på teknik och hjälpte mig ett psykologiskt plan.  Hur jag kan tänka för att lyckas. Johan är grym på att peppa och tro på en. Och jag upplever att han verkligen tycker om att hjälpa och se människor lyckas, på ett sympatiskt  och roligt sätt!

Erik Läppälä, Riksgälden

ERIK LEPPÄLÄ, RIKSGÄLDEN
"Vi på riksgälden anlitade firefitness för ett pass i veckan och det var väldigt populärt.
Ett bra upplägg passar både nybörjare och de allra mest vältränade.
nytt upplägg varje gång och bra variation mellan kondition och styrka som skapade teamkänsla."

 

SANNA ÖSTERBERG, RIKSGÄLDEN
"Vi körde Firefitness på jobbet och det var en kul träningsform som passade alla nivåer och skapade sammanhållning i gruppen. Passen var omväxlande, utmanande och enormt roliga! Vi hade Johan som instruktör och han var positiv och peppande och fick alla att kämpa lite extra."